Halstørklæder

Tørklædet er et fantastisk stykke modetilbehør, det er både alsidigt og stilfuldt. Tørklædets varmende funktion er måske det første man tænker på, men tørklædet kan så meget mere. Et lammeuldstørklæde kan skabe smuk kontrast til en overfrakke på samme måde som et tyndt silketørklæde kan få en almindelig blazer til at se ud som om den er håndplukket fra catwalken i Milan eller Paris.

Tierooms tørklæder er alle fra vores eget mærke Notch, og de fleste af dem er fremstillet i Italien af det fineste uld, silke og bomuld.

Læs mere

22 varer

pr. side

22 varer

pr. side

Tørklæder

Tørklæder holder kulden ude, men nu til dags er fokus trukket over imod stil og mode. Men et funktionelt tørklæde kan selvfølgelig godt se brandgodt ud på samme tid, ligesom det smarteste tørklæde formodentlig kan holde din hals varm på en kold dag.

Tørklædet

Tørklædet er et fantastisk stykke modetilbehør, og der er store muligheder for at skabe kontraster. Tykkelsen er i høj grad forbundet til hvordan tørklædet opfattes. Meget forenklet kan man sige at tyndt signallerer fin påklædning (formelt) imens tykt signallerer varme (uformelt). Du bør benytte begge dele. Et lammeuldstørklæde holder dig varm, men kan også få dig til at se fantastisk ud, ligesom et tyndt italiensk paisleytørklæde kan booste et outfit og stoppe en kold brise fra at blæse ned af halsen og fremkalde kuldegysninger.

Du bør overveje følgende ting når du køber et tørklæde:
– Naturlige stoffer er mest eftertragtede, men mange vælger kunstige stoffer, både på grund af funktionalitet og pris.
– Tyndere tørklæder lader dig binde mere elegante knuder.
– Tykkelse skiller vandene. Tyndt=mere elegant, finere og mere formelt.
– Stof gør også en forskel. Silke=fint/formelt.
– Til udendørs brug og isolering er uld en vinder.
– Kontroller mønstret på begge sider af tørklædet.
– Angående koordinering så er mindre mønster/farve=mere alsidighed. Hvis du vil holde fast i den store alsidighed og de mange kombinationsmuligheder, så hold igen med farve og mønstre. Hvis du vil bruge det som kontrast så bør du overveje mønstertyper og størrelser. Hvis du har en overfrakke med store tern og du vælger et tørklæde med store tern vil de helt afgjort ikke passe sammen. Selv hvis du vælger et mønster med brede striber vil de muligvis ikke passe sammen. Så mønsterstørrelse er også et aspekt når du skal matche, det er ikke kun farve og mønstertype der gælder.