Slips

Tierooms brand er Notch, vores eget designermærke. Lang erfaring og konstant produktforbedring har resulteret i den perfekte vægt, tykkelse og fornemmelse i hvert eneste slips. Med de let gennemskuelige filtre kan du indsnævre vores enorme udvalg efter type, bredde, farve, mønster eller stof. Det har aldrig været lettere at shoppe slips!

Læs mere

Varer 1-24 af 1016

Side
pr. side

Varer 1-24 af 1016

Side
pr. side

SLIPS SOM MODEACCESSORIES

Slipset er kongen, når vi snakker accessories til mænd, mandens bedste ven i garderoben. Slips repræsenterer høj klasse, stil og elegance. Hvor jakkesæt og skjorter er fundamentale for mandens fine outfit, så er slipsets alsidighed en af de bedste måder at give stilen et twist på. Jakkesæt og skjorter er ofte mere neutrale end slipset, et diskret bagtæppe, som skubber slips og lommeklude (lommetørklæde) frem i rampelyset – ikke ulig en malers lærred. En butterfly er et muligt alternativ til slipset, men hovedsageligt til festlige lejligheder - i de fleste tilfælde dominerer slips stadig, når mænd skal klæde sig pænt på. Og selvom de fleste anser slips for at være temmelig formelle, er de stadig utroligt udtryksfulde rent personlighedsmæssigt. Denne modeaccessory kan udfylde flere funktioner og nyder at være centrum for alles opmærksomhed midt på din overkrop. Så gør en indsats, når du køber slips - det kan godt betale sig. Husk bare altid at lade din egen smag vejlede dig, for der er kun ganske få, virkelig vigtige regler.

SLIPS PÅ NETTET

Tieroom er Europas destination nummer et når du skal købe slips. Vi giver dig adgang døgnet rundt til et enormt udvalg af slips i et bredt udvalg af tekstiler, farver og mønstre, alle af mærket Notch, vores eget brand. Vi bruger kun tekstiler af høj kvalitet og de allermest kvalificerede producenter, som har bevist deres ekspertise gennem tiden. Hurtig fragt, let returproces og fremragende kundeservice resulterer i en glat, ligetil og problemfri købsoplevelse. Praktiske og let gennemskuelige filtre giver dig mulighed for hurtigt og let at vælge mellem forskellige stoffer, farver og mønstre. Lang erfaring og konstant dedikation betyder, at vores produkter konstant forbedres. Den uendelige strøm af positiv feedback fra kunder opmuntrer os og styrker vores tro på, at vi gør mange ting godt. Men hvis der er plads til forbedring, så vil vi selvfølgelig gerne vide det også, og derfor sætter vi også pris på, når kunder kontakter os med forslag og konstruktiv kritik.

FARVER OG MØNSTRE PÅ VORES SLIPS

Når man skal vælge et slips, starter man typisk med en farve eller et mønster. Praktiske filtre gør dit liv som Tieroom-kunde let. De mest almindelige slips er generelt blå slips og røde slips. Typiske forårsslips har som regel pink og gule elementer samt lysere blå nuancer. Energiske orange slips kan bruges året rundt, og det samme er tilfældet med sofistikerede beige og grå slips. Hvide og sorte slips, se det er et kapitel for sig.

Ensfarvede slips med en nøje udvalgt farve er det hyppigst forekommende slipsemønster, måske sammen med det stribede slips, der har sine rødder i militære sammenhænge. Prikkede slips har et tidløst aspekt over sig, og det samme har småmønstrede slipsedesigns – begge to kan næsten se ensfarvede ud på afstand, hvis mønsteret er tilpas lille. Større prikker giver et mere afslappet indtryk, og de kaldes ofte polkaprikker. Blomstrede slips er særligt almindelige om foråret og sommeren, og ligesom paisleyslips er de mere casual og festlige. Hvis du gerne vil have, at dit slips bliver bemærket eller måske endda kan fungere som samtalestarter, så har vi også nogle “snakkeslips” til lige netop det formål. Alternative slips kan let blive for meget, men vi har gjort et forsøg på at holde balancen mellem inspirerende og stilfuld.

LÆNGDE OG BREDDE

Længde og bredde er vigtig. Længden på vores slips er designet, så de passer til de fleste. Når de bindes, bør spidsen nå den øverste kant af dit bæltespænde eller lige derunder – her er der ikke plads til meget fleksibilitet. Faktisk kan du bruge den synlige længde af dit slips til at manipulere folks opfattelse af din højde til en vis grad. Hvis du gør slipset en smule kortere, bliver du opfattet som lidt højere og omvendt. Den primære måde at justere slipsets længde på er ved at justere slipsets hale, men størrelsen på knuden spiller også en stor rolle – jo større knude, des kortere slips. Der er to bredder tilgængelige i Tierooms slips for voksne – et lidt bredere slips (8 cm på det bredeste punkt) og et lidt smallere et (6 cm). De brede slips kaldes tit almindelige, normale eller klassiske slips. Det smalle kaldes skinny, slim eller smalt slips og bliver generelt opfattet som mere ungdommeligt. Sandheden er, at hvilken bredde der er populær ændrer sig over tid, og opfattelser varierer også mellem forskellige grupper. Hvis du er usikker, så vælg den klassiske bredde. Du kan også se vores størrelsesguide for at finde præcise angivelser af længde og bredde på forskellige produkttyper og produktmodeller. Mange familier og venner synes, det er sjovt at synkronisere slipsene til bryllupper og andre vigtige og festlige begivenheder. Det er derfor, vi også fører vores mest populære slipsedesigns i børnestørrelser (drengeslips).

TIEROOMS STOF/TEKSTILER

Vores slips er fremstillet af de fineste tekstiler, vi har for eksempel slips af Mulberrysilke,uldslips af høj kvalitet, lette, sommerlige bomuldsslips og hørslips og endda også fløjlsslips, der er langt kraftigere. Størstedelen af vores slips er vævede, men vi har også et udvalg af strikkede slips, som også påkalder sig opmærksomhed med en flad underkant i stedet for en spids. Et strikket eller hæklet slips er en fantastisk accessory til rejsen og giver et moderne, casual og fint look. Vores førsteklasses slips er fremstillet i Como i Norditalien. Vores Notch Como-slips har printede mønstre i stedet for vævede som vores andre slips.

SLIPSETS FALD OG FOR

Tieroom er seriøst dedikerede til en vedvarende slipseevolution. Alle vores produkter er genstand for konstant evaluering og, om nødvendigt, også forbedring. Slipsets fald henviser til den måde, slipset hænger og opfører sig, når det holdes op eller bindes om halsen. Det afhænger af tykkelsen, vægten og følelsen, som så igen afhænger af en række faktorer: Det anvendte tekstils egenskaber Forets tykkelse, hvor uld er det tykkeste. Typen af vævningen i stoffet – for eksempel kræver mønstrede slips med vævede mønstre mere tekstil end ensfarvede, hvilket giver tykkere stof og et tykkere slips.

Tieroom startede med for i 100% uld, hvilket er den traditionelle anbefaling inden for slipseproduktion. Gennem vedvarende tests og erfaring er vi nu gået over til et for af 50% uld og 50% polyester. Resultatet er en bedre balance mellem stabilitet og fleksibilitet, hvilket giver et produkt, som er nemmere at håndtere og har et flottere fald. Med andre ord gør det generelt dit slipseliv langt nemmere, når du skal forsøge at få styr på alle omviklingerne i den perfekte knude.

SLIPSEKNUDER

Hvordan binder jeg et slips? Hvilken knude skal jeg bruge? Det er to hyppigt stillede spørgsmål, når det kommer til at binde et slips. Som altid er svaret ikke enkelt eller ligetil. Et aspekt af sagen er at lade slipsets tykkelse vejlede dig. Et slips i et tykkere stof, eksempelvis uld, fløjl, flannel eller hør, skaber helt naturligt en større knude. I de tilfælde bør man vælge en mindre knude. Omvendt kan et printet silkeslips være så tyndt, at det har brug for en større knude som en halv Windsor eller hel Windsor. En mere smagsbaseret fremgangsmåde er at vælge mellem symmetriske og asymmetriske knuder. I alle tilfælde er du rigtig godt dækket ind til alle lejligheder, hvis du lærer at binde four-in-hand, halv Windsor og hel Windsor. Med det sagt er der hundredvis af mere eller mindre brugbare knuder at eksperimentere og more sig med på nettet. Men husk dog altid, at de mere ekstravagante slipseknuder tit ikke er så praktiske og brugbare. Mange af dem tager så meget af slipsets længde, at det vil ende med at blive for kort, og du vil blive nødt til at gå med en vest for at skjule det. Selvom jakkesæt og vest er et flot look, er det ikke en dresscode, du bør tvinges ned i på grund af en overkompliceret knude.

SLIPS TIL ALLE LEJLIGHEDER

Når det kommer til slips er det som regel bedre at lade sig vejlede af personlig stil end af rigide stilregler. De strenge regler og påbud er få – det er ting som: ”Gå ikke med slips uden en skjorte!” og ”vælg ikke et prangende slips til en jobsamtale eller begravelse!!” eller ”gå ikke med slips sammen med shorts.” Men jo, der er også ting at overveje ud over det åbenlyse. Hvis det bruges med omtanke, kan et slips hjælpe dig med at udtrykke næsten enhver stil, du ønsker. Du kan signalere professionalisme på kontoret med et alvorligt, diskret slips og mørkt formelt jakkesæt, for eksempel. Hvis du er er advokat, kan et marineblåt slips hjælpe dig med at fremstå pålidelig og troværdig – jo mørkere nuance, des mere konservativ bliver effekten. Det røde slips er blevet et symbol på magt, og derfor er det også så populært blandt politikere, virksomhedsdirektører og andre magtmennesker. Et rødt slips ses også tit på kontoret, men normalt i mørkere nuancer. Mørkerøde eller bordeauxrøde slips er klassikere i erhvervsverdenen, og kombineret med et koksgråt business-jakkesæt vil du passe ind på enhver arbejdsplads med en dresscode. At klæde sig i jakkesæt med et diskret, ensfarvet slips er næsten altid acceptabelt.

Bryllupper er normalt semi-casual, en smule mere livlige end rent formelle, men stadig ceremonielle. Et bryllup åbner op for de fleste dele af farvespektret. Men mange har stadig uendelige kvaler, når de skal vælge deres påklædning til et bryllup. Det er en etableret grundregel at lade bruden og gommen stå alene i rampelyset, men det er ikke altid let at vide, hvad der er for meget, og hvad der ikke er nok. Medmindre du er et meget selvsikkert modedyr, så har du nok en tendens til at klæde dig anstændigt og diskret trods den glædelige begivenhed. Champagne og sarte nuancer af pink og mintgrøn er blandt de mest populære farver for gomme. Med det sagt, så vil du sikkert komme til at opleve bryllupper med alle mulige forskellige farveskemaer. Hvis du er vordende gom og gerne vil steppe lidt op, kan du overveje at bære en kravat, for dem har vi også mere end en af. Sådanne familiesammenkomster er også en mægtig lejlighed til at matche slipset i en gruppe folk, og derfor omfatter vores enorme lager også mange slips til børn. Du kan besøge vores side for bryllupsslips, hvis det er det, du er interesseret i.

Hvis konteksten er endnu mere casual, åbner det op for mange flere muligheder, en verden af flair og kreativitet. Hele verdenen af mønstre, for eksempel. Tierooms enorme udvalg dækker hele spektret af mønstre lige fra almindelige mønstre som prikker, striber og små mønstre til de mere festlige såsom paisleyslips eller mere alternative designs med billedrige motiver. Lette og lyse farver sammen med meget iøjnefaldende mønstre passer godt til forår, sommer, havefester og en aften i byen. Med et strikket slips får du det bedste af to verdener fra det semiformelle og det afslappede. I takt med at individualiteten stiger, får du også flere muligheder for at skabe din helt egen mode.

Men også med diskrete outfits kan du stadig gå galt i byen. Selv tilsyneladende afslappede sociale sammenhænge kan have forventninger og krav til dit outfit, men måske nogen, som ligger mellem linjerne. Så uanset hvor meget du ved om regler inden for mode og påklædning, skal du altid holde dig dresscodes og kontekst for øje, både implicitte dresscodes og nogen, der er sagt eller skrevet højt og tydeligt. Bevæg dig langsomt fra en grundlæggende til en mere avanceret stil, mens du opbygger din modeselvsikkerhed trin for trin. Så snart du kan kalde dig selv fashionista, kan du overtræde de strikse moderegler og stadig så fabelagtig ud.

SÅDAN KOMBINERER DU DIT SLIPS MED JAKKESÆT, SKJORTER OG ACCESSORIES

Når du sammensætter et outfit, så gå efter kontrast, både når det kommer til tekstiler, farve og mønstre. Balance er nøglen, og du opnår bedst balance ved at udnytte kontraster. Med et iøjnefaldende jakkesæt eller blazer skal du holde slipsets design mere afdæmpet og vice versa. Hvis du gerne vil bruge et stribet slips sammen med en stribet skjorte, skal du sørge for, at stribernes størrelse er forskellig. Et glat silkeslips kan benyttes sammen med en lommeklud af uld. Og så videre. At finde en lommeklud, der passer godt til dit slips er nok den bedste måde at give slipset ekstra energi på. Du må ikke falde i fælden med at bruge det samme design i slipset og lommekluden – der er så meget, der kan gøres med lommekluden: at matche mønstret, farven eller tekstilet. Men bruger du præcis det samme, kommer du til at skabe et mere ensformigt, statisk look. Bare du er bevidst om, hvad du matcher, så er alt dog godt. Slipsenåle giver også et spændende præg til slipset ud over hovedformålet med at holde det ude af suppen og holde halen i skak. Og hvis du lærer, hvordan du koordinerer dit slips med tilbehør som reversnåle, halstørklæder og bælter, så kan du hurtigt forvandle dig til den moderne, elegante mand, hvis look er genstand for misundelse og beundring hos forbipasserende. Hvem ved, måske vil du ende i et af de glittede modemagasiner. Du kan læse mere om at matche og kombinere accessories i vores guide til at matche slips.

Tieroom har et slips til alle og til alle anledninger!