BRYLLUPSSLIPS

Tieroom har et udvalg der er så stort at vi har et slips der er perfekt til ethvert bryllup. Tryk på linket til den kategori du ønsker eller rul ned til bunden af siden for at se vores mest populære bryllupsslips. Du er meget velkommen til at kontakte os hvis du ikke kan finde det du leder efter eller hvis du har et spørgsmål.

Køb efter kategori

BRYLLUPSSLIPS FRA TIEROOM

Tillykke med dine bryllupsplaner! Vi vil gøre vort bedste for at finde det perfekte slips til din store dag. Vi har over 500 modeller, så du vil helt sikkert finde et slips der matcher brudekjolen, dit bryllupstema eller hvis du bare gerne vil have dit eget helt specielle look.

De mest populære modeller til bryllupsdagen er ensfarvede og vi har slips i alle regnbuens farver. Men hvis du gerne vil have et med mønster på, så er der også et hav af muligheder. Paisley, blomster eller prikker er meget populære mønstre.

Hvis du skal bruge slips til dine forlovere, så er de fleste af vore modeller tilgængelige næsten uanset hvor mange du skal bruge. Og hvis vi ikke har nok, så sig til, så kan vi måske nå at lave flere til dig.

Hvis børnene skal i festtøjet, så har vi slips til børn i alderen fra 3 til 13 år og butterflies til børn i alderen fra 3 til 7. I de fleste tilfælde så har vi de samme mønstre i både børne- og voksenstørrelser. Så far og søn kan matche. Find vores slips til børn her og vores butterflies til børn her.

For at få de mest moderigtige bryllupsslips, så tag et kig på vores kollektioner. Vores bryllupskollektioner er altid baseret på de mest populære tendenser, feedback fra vore kunder, vore egne erfaringer og hvad der er mest populært til bryllupper.

Hvis du ikke lige kan finde det du gerne vil have eller hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.

Hvis du gerne vil have lidt inspiration, kan du herunder se et udvalg af vore mest populære bryllupsmønstre. Husk at dette kun en lille del af vor udvalg. Besøg vore kategorier indenfor slips, butterflies og lommeklude for at se alt det vi har at byde på.

VÆLG EN FARVE HERUNDER

... OG FIND DIT DRØMMESLIPS!

POPULÆRE BRYLLUPSMØNSTRE Vis alle