Pensionist på farvelfest - udsalg!

Pensionist på farvelfest - udsalg!

Enhver dygtig modeforhandler bliver med jævne mellemrum nødt til, at kigge sin kollektion igennem og, så at sige, ryde den; Lidt som man kultiverer et bed eller en skov, for at det resterende gror mere effektivt, eller for at give plads til noget helt nyt. For at noget nye kan blomstre, må man give afkald på noget andet - og det er i kræft af denne metafor, at vi har besluttet os for at holde udsalg.

På samme måde som at nogle designs virker til at vende tilbage år efter år, med samme success, går andre designs hurtigt af mode, og vender måske aldrig tilbage igen.
Renovering er simpelthen et mål i sig selv nogle gange, så udsalget skyldes ikke, at vi ønsker at slippe af med visse designs. Hvert enkelt produkt i vores sortiment er hver især blevet udvalgt, designet, og elsket. Så udsalget skyldes i højere grad, at vi modvilligt giver slip på nogle af vores elskede designs, for at give plads til nye.

Nu og da hænder det at vi modtager glade emails fra kunder - hvor en person har fundet det perfekte slips eller den helt rigtige butterfly - hvor vi ofte må sidde med overraskede hævede bryn, fordi det viste sig at være et af de designs, der generelt ikke solgte særligt godt, men som på trods af det formåede at ramme 100% plet hos den pågældende person Vi tolker dette som de 50 nuancer af grå for menneskets smag; Hvis et design ikke passer hos en større gruppe menneskers smag, kan du som regel være sikker på at det er et perfekt match hos en helt speciel mindre gruppe.

Derfor kan du altid være sikker på at finde noget i udsalg, som matcher lige præcis din smag og stil. Så kom og ta’ et kig forbi vores store udsalg, og se om du finder lykken - før nogen andre gør!